Påminnelse

Tänkte bara tala om att jag har världens bästa pojkvän. Jag saknar dig ♥






Tvärkass

På att uppdatera, jag vet!
Shoppade lite med mamma idag i alla fall. Hittade två par leggings. Var nära på att köpa en jätte fin tröja på hm, men nja. Den satt sådär men var skit snygg. Men bara för att en tröja är snygg betyder det inte att den är snygg på, det har jag lärt mig idag (finally)!

Nu ska jag snart iväg till kära pojkvän och övernatta. Går ut mina jeansleggings tills dess :)
Imorgon och fram till söndag är jag hundvakt åt Agge. Bror med familj ska åka till fjällen. Dessutom är jag ensam hemma i helgen, hur ska det gå? Jag och Agge, enbart. Blir nog skoj :P

Vill se Ally Mcbeal säsong 4 nu! Men det blir ju aldrig klart.. Suck! Har blivit besatt tror jag.
Sådan storasyster, sådan lillasyster. Vi verkar ha mycket gemensamt.. Säger mamma iaf :) Hoppas det. Du var och är min förebild sis ♥ 

Nu måste jag skynda mig lite, antar att M snart är här :) PUSS på er.


Yesterday

Igår hade Goggo och Anna födelsedagskalas, båda två. Blev kvar lite för länge hos Goggo, så jag vart sen hem till Anna. Men eftersom jag var nykter igår hade jag inte speciellt kul hemma hos Anna. Kul att se henne kanonfull dock :) Hon fick två fina armband av mig, tror hon blev glad :)
Efter kalasen åkte jag hem till mor och far en stund. Sen kom min vän Jonas och hämtade upp mig för en åktur :) Har verkligen saknat dig Jonas, du är en bra vän. ♥

Idag är jag hundvakt åt Ticko & Agge :)



Älskar dig darling. Skynda dig hit! Kärleksabstinens.


liten madde.

Ally Mcbeal maraton

Nu tänkte jag gå ner och lägga mig och ha ett Ally Mcbeal maraton i min ensamhet :) Magnus är fortfarande sjuk! Det gillar jag inte alls. Hoppas på att han blir frisk tills imorgon så vi kan ta igen all tid vi har förlorat nu.
För tre år sedan mötte jag min drömprins. Kärleken i varandra fann vi för 3 år sedan i februari. Såklart har vi känt varandra långt innan. Men den 23:e februari föll jag pladask :)
Jag kan nog ärligt säga att jag är lika kär nu som då. Alla förhållande har ups and downs, självklart. Men jag är lycklig. Det räcker för mig :) Dessutom blir vårat förhållande bara starkare och starkare med tiden.

Bli frisk nu Magnus. Jag känner mig inte hel utan min soulmate (: PUSS ♥



Ally Mcbeal betyder mycket för mig. När jag och Jes var mindre hatade vi varandra ganska skapligt. Men att se på vårat favorit program tillsammans förde oss tillsammans. I slutet av hennes liv var vi hur tajta som helst. Bästa vänner & systrar. Så nu ska jag lägga mig och tänka tillbaka lite..



Besviken

"Jag visste ju inte ens om att du mådde dåligt" - nähä, men det borde en riktig vän göra. Vår familj har en riktigt tuff tid nu. Åh jag är bara såå besviken.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tro.


Krya på dig Magnus, tycker så himla synd om dig. Vill vara hos dig och ta hand om dig! Saknar dig så mycket att hjärtat skriker.. Jag älskar dig över allt annat. Du kommer i alla fall alltid finnas där för mig. Det värmer ska du veta ♥

Nostalgi/kärlek


13 år gammal Madeleine!


Ni anar inte hur glad jag är över att ha hittat de här bilderna <3


Någon som känner igen denna dam? Alltså jag kom inte ens ihåg att jag var kompis med henne när jag var så liten? Haha. Skönhet redan då :)


Stora Jessica & jag på Bykrogen. Underbara minnen alltså..


:')

A trip down memory lane..

Fel sms

Alltså jag skrattar så jag dör. Jag sitter och läser massa felskickade sms på en sida här. Jag har inte skrattat så hjärtligt på länge :) Felsms någonting heter sidan iaf, det är en skit kul blogg! Kika in där vettja..
Idag mår jag lite bättre, har inte spytt någonting. Men dock är jag väldigt sliten, förkyld osv.


Ska börja lägga ut min bil på blocket också, gah vad jobbigt. Men vi får ju hem den nya bilen snart så då är det ju lika bra att sälja min. Onödigt med fyra bilar när man är tre i familjen :P


Ha det bra alla. Ska vila lite nu så jag blir bättre någon gång! PUSS på er.








Alltså seriöst jag dör xD Det finns värre på sidan, myycket värre. HAHAHA :D:D


Vinterkräksjukan

Ja, jag har åkt på vinterkräksjukan. Spydde säkert 20 ggr igår och inatt. Aldrig mått såhär jävla dåligt någon gång alltså. Och eftersom jag är smittsam är det ingen som vill ta hand om mig heller :( uääh. Fast mina älskade föräldrar var jätte gulliga igår och kom ner med hink, papper, vatten och min dator igår. Ni är så underbara! Jag älskar er till tusen.

Ska vila en stund nu så kanske jag känner mig lite bättre sen (hoppas hoppas).
Ha det bra :)

Barnvakt

Idag har jag varit barnvakt hela dagen! Helt underbart. Lilla Elin är så jävla frän nu alltså, häärlig ålder. 8 månader (: Gullegris! <3

Imorgon ska jag mysa med pojkvän hela dagen, en riktig mysdag! :) love u.

Nu ska jag mysa vidare med mamma framför tvn! Ha det bra :)
Älskar dig Magnus. PUSS!



Love Guru

Jag bara fullkomligt älskar filmen "The love guru". Den är så mysig på något vis (: Och rolig såklart!
Har ni inte sett den borde ni definitivt göra det.

Här är den bästa delen med hela filmen. Den här låten är heelt underbar!
Kärlek till Mike Myers i denna film. Puss och godnatt folk :)


Shoppa!

Ska jag göra någon dag här tänkte jag. Jag vill nämligen införskaffa lite mer färgglada kläder (har någon demon tagit över mig?) till min svartvita garderob.
Just nu sitter jag och mamma och kollar på tv. Vi har så sjukt tråkigt så det finns inte, haha (:
Ska gå in till mitt pusselrum och pussla lite snart tänkte jag. Bra tidsfördriv!

Ha det så bra alla (:
Älskar dig Magnus, du är underbar!




chock

Ni vet när man brukar säga att man vaknar i chock och sätter sig upp och är helt klarvaken? Det brukar inte direkt hända ofta. Men det hände mig precis nu, eller ja för någon minut sedan.
Jag vaknade av att jag grät och skrek, pratade om hemska saker.
Det känns som att dom här drömmarna är någon slags "reminder" till mig. Så nu sitter jag här gråtandes med ångest och är djupt skärrad.
Jag är rädd för att somna om. Jag vill inte behöva se det där igen, det är så himla verkligt.


Måste försöka somna om nu, ska hämta min kära mor om 2 timmar.


Imorgon köper jag en drömfångare. Ska kolla om dom har något för ett brustet hjärta också. Hehe (:


RSS 2.0